Free GR Shipping for orders over 50€
Free GR Shipping for orders over 50€

Πολιτική απορρήτου


Ενημέρωση

Από την 25η Μαΐου 2018 εφαρμόζεται ο νέος Γενικός Κανονισμός για την
Προστασία Προσωπικών Δεδομένων 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και
του Συμβουλίου, γνωστός ως GDPR, με τον οποίο ενισχύεται η προστασία των
δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο
Κανονισμός αυτός ενσωματώθηκε στο Ελληνικό Δίκαιο με το ν. 4624/2019 (29-8-
2019). Η εταιρία «ΠΑΣΣΑΡΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ – ΤΟΥΝΗ Ι?ΑΝΝΑ Ο.Ε» και τον
διακριτικό τίτλο «Bubblegun», με σεβασμό στα προσωπικά σας δεδομένα, με την
παρούσα πολιτική προστασίας σας ενημερώνει για τον τρόπο που προστατεύει το
απόρρητο των επικοινωνιών σας, συλλέγει, επεξεργάζεται, χρησιμοποιεί και
αποθηκεύει τα προσωπικά σας δεδομένα καθώς και για το πώς μπορείτε να
επικοινωνείτε μαζί μας σε περίπτωση εναντίωσής σας σε ότι αφορά στην επεξεργασία
των Δεδομένων σας και την άσκηση των δικαιωμάτων σας. Η εταιρεία μας διατηρεί
το δικαίωμα να τροποποιεί και να αναπροσαρμόζει την παρούσα πολιτική όποτε αυτή
κρίνει ότι αυτό είναι απαραίτητο και η σχετική ενημέρωσή σας θα γίνεται με την
εμφάνιση της αναθεωρημένης έκδοσης στον Ιστότοπο μας. Συλλέγουμε προσωπικά
δεδομένα μόνο για σκοπούς οι οποίοι συνδέονται άμεσα με την επιχειρηματική μας
δραστηριότητα. Διαχειριζόμαστε αυτά τα στοιχεία με μεγάλη υπευθυνότητα.

Αρχές Επεξεργασίας

Φροντίζουμε να συλλέγουμε μόνο τα απολύτως απαραίτητα δεδομένα σας τα οποία
είναι κατάλληλα και σαφή για τον σκοπό που προορίζονται. Στα πλαίσια αυτά κατά
την επεξεργασία των δεδομένων σας, ακολουθούμε τις παρακάτω βασικές αρχές:
• Με την επιφύλαξη της παρούσας πολιτικής δεν γνωστοποιούμε τα προσωπικά σας
δεδομένα σε τρίτα πρόσωπα χωρίς τη δική σας συγκατάθεση, εκτός και αν αυτό
επιβάλλεται από το νόμο ή επιτρέπεται από την μεταξύ μας σύμβαση.
• Τα δεδομένα σας είναι δυνατόν να τύχουν επεξεργασίας: είτε για να είμαστε σε
θέση να εκτελέσουμε τη μεταξύ μας σύμβαση, είτε για την καλύτερη εξυπηρέτησή

σας, είτε για να συμμορφωθούμε προς τις διατάξεις του νόμου και διατηρούμε
απέναντί σας πλήρη διαφάνεια.
• Επίσης τα δεδομένα τα χρησιμοποιούμε, για να επικοινωνούμε απευθείας μαζί σας,
για να σας προσφέρουμε καλύτερες υπηρεσίες.
• Περιοριζόμαστε στον σκοπό για τον οποίον συλλέχθηκαν
• Επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα μόνο στο βαθμό που είναι κατάλληλα και συναφή με
τον σκοπό για τον οποίο συλλέχθηκαν.
• Χρησιμοποιούμε τα απολύτως απαραίτητα για τον σκοπό που επιδιώκουμε
(ελαχιστοποίηση)
• Διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για όσο διάστημα απαιτείται.
• Επικαιροποιούμε τα προσωπικά δεδομένα σε σχέση με τους σκοπούς της
επεξεργασίας που συλλέχθησαν, λαμβάνοντας παράλληλα μέτρα για την άμεση
διαγραφή ή διόρθωσή τους όταν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Ποιός συλλέγει τα προσωπικά σας δεδομένα;

Η ελληνική εταιρεία με τον διακριτικό τίτλο «Bubblegun» είναι ο υπεύθυνος της
επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που μας παρέχετε και φέρει την ευθύνη
για την ασφάλεια των δεδομένων σας βάσει του νόμου περί προστασίας προσωπικών
δεδομένων.

Τα είδη των δεδομένων - Οι πηγές συλλογής τους – Οι σκοποί – Νομική βάση
επεξεργασίας

Τα είδη των προσωπικών δεδομένων που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε από εσάς
συνδέονται άμεσα είτε με την μεταξύ μας σύμβαση, είτε με τις υπηρεσίες η/και τα
προϊόντα που επιλέγετε να σας παρέχουμε.

Τι προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε;
• Στοιχεία επικοινωνίας όπως όνομα, επώνυμο, διεύθυνση, διεύθυνση ηλεκτρονικού
ταχυδρομείου, αριθμό τηλεφώνου, ταχυδρομικό κώδικα.

• Πληροφορίες λογαριασμού όπως όνομα, επώνυμο, διεύθυνση, διεύθυνση
ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμό τηλεφώνου, ταχυδρομικό κώδικα, ημερομηνία
γέννησης, φύλο, πόλη, χώρα και όνομα χρήστη.
• Πληροφορίες και ιστορικό πληρωμής
• Πληροφορίες παραγγελίας
• Ιστορικό αγορών
• Ιστορικό παράδοσης
• Πληροφορίες καταγραφής δραστηριότητας
• Διεύθυνση IP
• Κατά την πλοήγηση στον Ιστότοπο www.bubblegunworld.com συλλέγουμε:
Διεύθυνση ιντερνετικού πρωτοκόλλου, δεδομένα πλοήγησης εντός του Ιστοτόπου,
Πληροφορίες προτίμησης και υπηρεσιών, Αρχείο παραγόμενο από τον Χρήστη.
• Δεδομένα που σχετίζονται με ηλεκτρονική επικοινωνία υπό τους όρους και τις
προϋποθέσεις της παρούσας πολιτικής προκειμένου να ανταποκρινόμαστε σε
απαιτήσεις και αιτήματα και να βελτιώνουμε τις προσφερόμενες υπηρεσίες, αλλά και
για να επικοινωνούμε απευθείας μαζί σας σχετικά με πληροφορίες που ίσως σας
ενδιαφέρουν.

Ποια είναι η νόμιμη βάση για την επεξεργασία των δεδομένων σας;
Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, επειδή είναι απαραίτητα για:
• την εκτέλεση της σύμβασης πώλησης αγαθών
• τη συμμόρφωσή μας προς τις νομικές υποχρεώσεις μας
• την επιδίωξη των εννόμων συμφερόντων μας
Σε γενικές γραμμές, βασιζόμαστε στη συναίνεσή σας ως νομική βάση μόνο για την
επεξεργασία που σχετίζεται με την αποστολή μηνυμάτων άμεσου μάρκετινγκ μέσω
του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή
σας ανά πάσα στιγμή. Όπου η συναίνεσή σας είναι η μόνη νομική βάση για την
επεξεργασία, θα σταματήσουμε να επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας μετά την
ανάκλησή της.

Συλλέγουμε τα δεδομένα κατά περίπτωση:

Πριν η κατά την σύναψη της μεταξύ μας σύμβασης ή την εκτέλεση των συμβατικών
υποχρεώσεων της εταιρείας μας, κατά την είσοδό σας και χρήση του Ιστοτόπου,

κατά την παροχή υπηρεσιών, κατά την παραλαβή βιογραφικών και κατά την επίλυση
παραπόνων. Επίσης συλλέγουμε τα δεδομένα σας από διάφορες πηγές με τη
συγκατάθεσή σας και πάντοτε σύμφωνα με το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο. Εφόσον η
επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα θεμελιώνεται στη συγκατάθεση
σας, η εταιρία «ΠΑΣΣΑΡΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ – ΤΟΥΝΗ Ι?ΑΝΝΑ Ο.Ε» και τον
διακριτικό τίτλο «Bubblegun», ακολουθεί τις προβλεπόμενες από την κείμενη
νομοθεσία διαδικασίες για την ενημέρωση σας και τη λήψη της συγκατάθεσής σας.
Συνοπτικά, τα δεδομένα μπορεί να προέρχονται από πληροφορίες που εσείς επιλέγετε
να μοιρασθείτε μαζί μας, στα πλαίσια σύμβασης, από έμπιστους συνεργάτες μας με
την επιβεβαίωση ότι έχουν νόμιμες βάσεις για να μοιραστούν αυτές τις πληροφορίες
με εμάς, από πληροφορίες που είναι δημόσια διαθέσιμες. Αυτές μπορεί να είναι
πληροφορίες που έχετε προσφέρει απευθείας σε αυτούς ή έχουν μαζέψει σχετικά με
σας με τις νόμιμες διαδικασίες τους. Το είδος και το πλήθος δεδομένων που
συλλέγονται εξαρτάται από το είδος της κατά περίπτωση σχέσεως μέσω συμβάσεως,
παροχής υπηρεσιών/προϊόντων και της επεξεργασίας που αυτά θα τύχουν. Τα
δεδομένα αυτά είναι κάθε φορά συναφή, πρόσφορα και όχι περισσότερα από όσα
απαιτούνται εν όψει των κατωτέρω σκοπών, είναι ακριβή και εφόσον χρειάζεται
υποβάλλονται σε αναθεώρηση. Τα δεδομένα διατηρούνται μόνο κατά την διάρκεια
της περιόδου, που απαιτείται, για την πραγματοποίηση των σκοπών της συλλογής και
επεξεργασίας τους και διαγράφονται μετά το πέρας αυτής.

Γιατί συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα:

- για να διαχειριστούμε την ηλεκτρονική σας αγορά, δηλαδή να επεξεργαστούμε τις
παραγγελίες και τις επιστροφές σας μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών μας και να
σας στέλνουμε ειδοποιήσεις για την κατάσταση παράδοσης ή σε περίπτωση
οποιωνδήποτε προβλημάτων κατά την παράδοση των αντικειμένων σας.
- για να επεξεργαστούμε τις πληρωμές σας.
- για να διαχειριστούμε παράπονα για τα προϊόντα μας.
- για να σας προσφέρουμε διαφορετικές εναλλακτικές πληρωμές.
- για να σας ταυτοποιήσουμε και να εξακριβώσουμε ότι είστε άνω των 16 ετών.

- για να βελτιώσουμε την εμπειρία των αγορών σας και τις υπηρεσίες μας.
- για να στέλνουμε προωθητικά ηλεκτρονικά μηνύματα σχετικά με καινούργια
προϊόντα, ειδικές προσφορές, τα νέα μας ή άλλες πληροφορίες που θεωρούμε ότι
μπορεί να σας φανούν χρήσιμες, χρησιμοποιώντας τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού
ταχυδρομείου που μας έχετε δώσει.
- για να διαχειριστούμε και να αναλύσουμε την πελατειακή βάση μας (την
αγοραστική συμπεριφορά) με σκοπό να βελτιωθεί η ποιότητα, η ποικιλία, και η
διαθεσιμότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε,
- για να διενεργήσουμε ερωτηματολόγια σχετικά με την ικανοποίηση των πελατών
μας
- για την διοικητική οργάνωση και λειτουργία της εταιρείας μας.
- για προωθητικές ενέργειες, μετά από αίτημα σας και την επικοινωνία με εσάς σε
σχέση με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας , για να ενισχύσουμε την εμπειρία μας
στην εξυπηρέτησή σας, για να εκπληρώσουμε μια υποχρέωση βάσει νόμου ή
σύμβασης, για να σας στείλουμε newsletters ενημέρωσης με συμβουλές και άρθρα
σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

Χρόνος διατήρησης προσωπικών δεδομένων

Τα προσωπικά δεδομένα σας διατηρούνται για να εκπληρώσουμε τους σκοπούς που
ορίζονται στην παρούσα Πολιτική και αν μας το ζητήσετε μπορούμε να αφαιρέσουμε
όλες τις πληροφορίες που διατηρούμε (εκτός και αν μεγαλύτερη περίοδος διατήρησης
απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία).
Επίσης μπορεί η εταιρεία μας να διατηρεί προσωπικά δεδομένα μετά την εκπλήρωση
των σκοπών συλλογής και επεξεργασίας, για την χρήση τους: ενώπιον φορολογικών,
κοινωνικοασφαλιστικών αρχών, ελεγκτικής αρχής και κάθε άλλης δημόσιας Αρχής η
αρμοδίου Δικαστηρίου μέχρι την προβλεπόμενη από τον Νόμο κατά περίπτωση
προθεσμία παραγραφής η για όσο χρονικό διάστημα κρίνουμε ότι αυτό είναι
απαραίτητο για την προάσπιση των δικαιωμάτων και των εννόμων συμφερόντων μας.
Μετά το πέρας του χρόνου διατήρησης τα προσωπικά σας δεδομένα
καταστρέφονται/διαγράφονται από τα αρχεία και το σύστημα μας σε συμμόρφωση με
την πολιτική της εταιρείας μας και πάντα υπό την προϋπόθεση ότι η διατήρησή τους
δεν απαιτείται πλέον για την εκπλήρωση των σκοπών που έχουν αναφερθεί.

Ποιος άλλος έχει πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα - Τρίτοι Αποδέκτες
Δεδομένων:
Δεν μοιραζόμαστε τα Προσωπικά Δεδομένα σας με τρίτες ιδιωτικές επιχειρήσεις με
σκοπό οικονομικού ή άλλου ανταλλάγματος. Η Εταιρεία μας ενδέχεται, αφού
εξασφαλίσει την εμπιστευτικότητά τους, να παράσχει πρόσβαση ή να διαβιβάζει
προσωπικά δεδομένα σας στους κατωτέρω εκτελούντες την επεξεργασία ώστε να
είναι εφικτή η προσφορά υπηρεσιών προς εσάς ή για να ενισχυθεί η εμπειρία
εξυπηρέτησης σας, ήτοι:
- Σε επιχειρήσεις συμβούλων για την παροχή υπηρεσιών ανάλυσης.
- Σε τρίτες επιχειρήσεις μάρκετιγκ, διαφήμισης, για την εμπορική επικοινωνία,
προώθηση και διαφήμιση
- Σε εταιρίες υπηρεσιών συντήρησης και υποστήριξης προγραμμάτων λογισμικού με
βάσεις δεδομένων.
- Στον πάροχο υπηρεσιών διαδικτυακής φιλοξενίας με τον οποίο διατηρούμε σχέση
σύμβασης.
- Σε συνεργαζόμενους δικηγόρους, συνεργαζόμενους υπεργολάβους.
- Σε Δημόσιες Υπηρεσίες και Κρατικούς Φορείς.
Ποτέ δεν θα μεταβιβάσουμε, πωλήσουμε, ενοικιάσουμε ή ανταλλάξουμε τα δεδομένα
των πελατών μας σε άλλους οργανισμούς για σκοπούς μάρκετινγκ. Μπορεί να
μοιραστούμε τα δεδομένα σας με κυβερνητικούς οργανισμούς, ρυθμιστικούς φορείς,
υπηρεσίες επιβολής του νόμου, δικαστήρια, τραπεζικά ιδρύματα και ασφαλιστές, σε
περιπτώσεις που οφείλουμε να το πράξουμε:
• για να συμμορφωθούμε με τις νομικές μας υποχρεώσεις.
• για να ασκήσουμε τα νόμιμα δικαιώματά μας.
• για την πρόληψη, τον εντοπισμό, τη διερεύνηση εγκλημάτων ή τη δίωξη των
παραβατών.
• για την προστασία των εργαζομένων και των πελατών μας.

Τα δικαιώματά σας σχετικά με την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων
Έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα:
α) Να γνωρίζετε ποια δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν τηρεί και
επεξεργάζεται η εταιρεία με την επωνυμία «ΠΑΣΣΑΡΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ – ΤΟΥΝΗ
ΙΩΑΝΝΑ Ο.Ε» και τον διακριτικό τίτλο «Bubblegun», όπως και την προέλευσή τους

(δικαίωμα προσβάσεως). Αυτό περιέχει το δικαίωμα να πληροφορίες σχετικά με τα
προσωπικά σας δεδομένα ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την
εταιρεία που πρόθυμα θα σας γνωστοποιήσει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τα
προσωπικά σας δεδομένα που τυγχάνουν επεξεργασίας.
β) Να ζητήσετε τη διόρθωση ή/και συμπλήρωση των προσωπικών σας δεδομένων
ώστε να είναι πλήρη και ακριβή, προσκομίζοντας κάθε απαραίτητο έγγραφο από το
οποίο προκύπτει η ανάγκη συμπληρώσεως ή διορθώσεως (δικαίωμα διορθώσεως),
που συγχρόνως αποτελεί και υποχρέωση αυτού.
γ) Να ζητήσετε τον περιορισμό της επεξεργασίας των δεδομένων του (δικαίωμα
περιορισμού).
δ) Να αρνηθείτε ή/και να εναντιωθείτε σε οποιαδήποτε περαιτέρω επεξεργασία των
προσωπικών δεδομένων που τηρεί η εταιρεία «ΠΑΣΣΑΡΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ – ΤΟΥΝΗ
Ι?ΑΝΝΑ Ο.Ε» και τον διακριτικό τίτλο «Bubblegun» (δικαίωμα εναντιώσεως).
Δεν θα συνεχίσουμε να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, εκτός αν
μπορούμε να αποδείξουμε νόμιμους λόγους για την επεξεργασία που υπερισχύουν
των συμφερόντων και δικαιωμάτων σας ή υπάρχουν νόμιμες αξιώσεις μας.
Περαιτέρω, έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην απευθείας εμπορική προώθηση,
συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ που γίνεται για άμεσους εμπορικούς
σκοπούς. Έχετε την επιλογή να εξαιρεθείτε από το άμεσο μάρκετινγκ.
ε) Να ζητήσετε τη διαγραφή των δεδομένων σας από τα αρχεία της εταιρείας
«ΠΑΣΣΑΡΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ – ΤΟΥΝΗ Ι?ΑΝΝΑ Ο.Ε» και τον διακριτικό τίτλο
«Bubblegun» ανά πάσα στιγμή, εκτός εάν εκκρεμεί παραγγελία η οποία δεν έχει
ακόμα αποσταλεί σε εσάς ή υφίσταται οφειλή εκ μέρους σας προς την εταιρεία
(δικαίωμα στη λήθη).
στ) Να ζητήσετε από την εταιρεία «ΠΑΣΣΑΡΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ – ΤΟΥΝΗ Ι?ΑΝΝΑ
Ο.Ε» να μεταφέρει τα δεδομένα που της έχετε παράσχει, σε οποιονδήποτε άλλο
υπεύθυνο επεξεργασίας. Κάθε φορά που η εταιρεία μας επεξεργάζεται τα προσωπικά
σας δεδομένα, έχετε το δικαίωμα να πάρετε ένα αντίγραφο αυτών σε δομημένο,
κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο, καθώς και
να ζητήσετε να διαβιβαστούν σε άλλο μέρος. Αυτό περιλαμβάνει μόνο τα προσωπικά
δεδομένα που οι ίδιοι μας δώσατε. (δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων).
ζ) Να ανακαλέσετε ανά πάσα στιγμή συγκατάθεση την οποία έχετε δώσει.
η) Να αρνείστε την αυτόματη επεξεργασία, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας
προφίλ.

Πως μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας:
Εάν επιθυμείτε να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα παραπάνω δικαιώματα,
επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας μας ή μεταβείτε
στον προσωπικό σας λογαριασμό όπου μπορείτε να αλλάξετε τα δεδομένα σας ή να
διαγραφείτε.Εάν θεωρείτε ότι η εταιρεία μας επεξεργάζεται τα προσωπικά σας
δεδομένα με λανθασμένο τρόπο, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.
Η εταιρεία μας θα ανταποκρίνεται σε κάθε αίτημά σας εντός μηνός από την
παραλαβή του. Κατόπιν ενημέρωσής σας υπάρχει πιθανότητα η ανωτέρω προθεσμία
να παρατείνεται κατά περίπτωση και εφόσον απαιτείται λαμβάνοντας υπόψη τον όγκο
των αιτημάτων και την πολυπλοκότητά τους. Οι πιθανές απορρίψεις του αιτήματος
σας θα αιτιολογούνται.
Η Εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα εάν τα αιτήματα σας δεν πληρούν τις
προϋποθέσεις του νόμου, είτε να επιβάλει την καταβολή αντίστοιχου τέλους
λαμβάνοντας υπόψη, το χρόνο για την εκτέλεση της ζητούμενης ενέργειας, τα έξοδα
απασχόλησης για την ενδοεταιρική ενημέρωση και την πιθανή σχετική ανακοίνωση,
είτε να αρνηθεί να δώσει συνέχεια στο αίτημά σας.
Εάν έχουμε αμφιβολίες σχετικά με τα στοιχεία του φυσικού προσώπου που
υποβάλλει το αίτημα, υπάρχει πιθανότητα να ζητήσουμε πρόσθετες πληροφορίες για
την επιβεβαίωση της ταυτότητας του.

Πως διασφαλίζουμε τα δεδομένα σας;
Κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να διαφυλάξουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα.
Χρησιμοποιούμε ασφαλή πρωτόκολλα για την επικοινωνία και την μεταφορά των
δεδομένων, ενώ λαμβάνουμε όλα τα κατάλληλα οργανωτικά, τεχνικά, φυσικά,
ηλεκτρονικά και διαδικαστικά μέτρα ασφαλείας. Τα μέτρα ασφαλείας μας
περιλαμβάνουν κρυπτογράφηση δεδομένων, τακτικές αξιολογήσεις ασφάλειας του
κυβερνοχώρου από όλους τους παρόχους υπηρεσιών που μπορεί να χειρίζονται τα
προσωπικά σας δεδομένα, ελέγχους ασφαλείας που προστατεύουν ολόκληρη την
τεχνολογική υποδομή μας από εξωτερική επίθεση και μη εξουσιοδοτημένη
πρόσβαση, και εσωτερικές πολιτικές που καθορίζουν τον τρόπο διασφάλισης της
προστασίας των δεδομένων σας και την εκπαίδευση των υπαλλήλων μας. Αν και
προσπαθούμε όσο μπορούμε καλύτερα, δεν δύναται να εγγυηθούμε την ασφάλεια
των πληροφοριών. Παρόλα αυτά, υποσχόμαστε να ενημερώνουμε τις αρμόδιες αρχές

για κάποια πιθανή παραβίαση δεδομένων. Επίσης θα σας ενημερώσουμε εάν υπάρχει
απειλή για τα δικαιώματα σας ή τα ενδιαφέροντα σας. Θα κάνουμε οτιδήποτε είναι
δυνατόν για να αποτρέψουμε μια παραβίαση δεδομένων και να βοηθήσουμε τις αρχές
εάν υπάρχουν κάποιες ανάλογες παραβιάσεις. Η εταιρεία επεξεργάζεται τα δεδομένα
αποκλειστικά και μόνο από εντεταλμένο γι΄ αυτό το σκοπό προσωπικό που
δεσμεύεται με αυστηρές υποχρεώσεις για την τήρηση της εμπιστευτικότητάς τους.

Υποχρεώσεις χρηστών ιστότοπων
Με την χρήση των Ιστοτόπων και κατά την παραχώρηση προσωπικών σας δεδομένων
αναγνωρίζετε ότι έχετε την υποχρέωση να δηλώνετε τα πραγματικά, ακριβή και
πλήρη στοιχεία που σας ζητούνται από την Εταιρεία μας. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε
να ενημερώνετε την εταιρεία μας για τυχόν αλλαγές στα στοιχεία αυτά, προκειμένου
να παραμένουν επικαιροποιημένα και ακριβή. Με την χρήση των ιστοτόπων της
εταιρείας «ΠΑΣΣΑΡΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ – ΤΟΥΝΗ Ι?ΑΝΝΑ Ο.Ε» και τον διακριτικό
τίτλο «Bubblegun» βεβαιώνεται ότι είστε πάνω από δέκα έξι χρονών. Αν είστε κάτω
των δέκα έξι χρονών πρέπει να απέχετε από οποιαδήποτε χρήση των Ιστοτόπων
καθώς και από οποιαδήποτε παραχώρηση προσωπικών σας δεδομένων χωρίς την
έγκριση του προσώπου, που ασκεί την γονική μέριμνα. Η εταιρεία δεν φέρει καμία
ευθύνη για την παραβίαση των παραπάνω υποχρεώσεων.
Η εταιρεία δύναται να διαγράψει, διασταυρώσει, συμπληρώσει ή να τροποποιήσει τις
πληροφορίες που παρέχετε με βάση πληροφορίες που συλλέχθησαν νομίμως από
τρίτα μέρη, και θα σας ενημερώσει σχετικά.
Έχετε την δυνατότητα απεγγραφής ή ανάκλησης της συγκατάθεσής σας από
διαδικασίες και ενέργειες που επεξεργάζονται τα δεδομένα σας οποιαδήποτε στιγμή
το επιθυμείτε.

Cookies και άλλες τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε

To site της εταιρίας μας χρησιμοποιεί «cookies», ώστε κάθε φορά που ο χρήστης
συνδέεται στην ιστοσελίδα, η τελευταία να ανακτά από αυτά πληροφορίες και να
προσφέρει στο χρήστη σχετικές με αυτές υπηρεσίες. Η εγκατάσταση των «cookies»
από εμάς επιτρέπεται μόνο με τη συγκατάθεση του χρήστη και μετά από κατάλληλη
ενημέρωσή του.

Για ποιο λόγο χρησιμοποιούμε Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε την περιήγησή σας πιο εύκολη και
ευχάριστη. Σχετικά Cookies Κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο ενδέχεται να
αποθηκευτούν στον υπολογιστή σας cookies από υπηρεσίες τρίτων όπως: για
στατιστικούς σκοπούς σχετικά με την επισκεψιμότητα και την περιήγηση μέσα στον
ιστότοπο (analytics), μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή άλλης μορφής internet marketing
και προβολής του ιστότοπου στο διαδίκτυο (facebook, twitter κλπ), εταιρική προβολή
σε μορφή αναπαραγωγής βίντεο (youtube, κλπ), υπηρεσία προσέγγισης της
επιχείρησης του ιστότοπου μέσω χάρτη (google maps, foursquare, κλπ), ενημέρωση
στοιχείων, εταιρικών, οικονομικών, στατιστικών ή άλλης μορφής (pdf, excel, word,
txt, κλπ).
Cookies που χρησιμοποιούμε:
? Υποχρεωτικά cookies : είναι υποχρεωτικά για εσάς για να κάνετε χρήση μερικών
σημαντικών ενεργειών στην ιστοσελίδα μας, όπως να συνδεθείτε σε αυτό. Αυτά τα
cookies δεν συλλέγουν καμία προσωπική πληροφορία.
? Λειτουργικά cookies : προσφέρουν λειτουργικότητα τα οποία κάνουν την χρήση
των υπηρεσιών μας πιο εύκολη.
? Analytics cookies: χρησιμοποιούνται για να εντοπίσουν την χρήση και την
αποδοτικότητα της ιστοσελίδας μας και των υπηρεσιών.
? Διαφημιστικά cookies: χρησιμοποιούνται για να μεταδώσουν διαφημίσεις οι οποίες
σχετίζονται με εσάς και τα ενδιαφέροντα σας. Επιπλέον, χρησιμοποιούνται για να
περιορίσουν τον αριθμό των επαναλήψεων που βλέπετε μια διαφήμιση. Συχνά τα
στοχευμένα ή διαφημιστικά cookies συνδέονται με το την λειτουργικότητα της
ιστοσελίδας που προσφέρεται από τον άλλο οργανισμό.

Ηλεκτρονικές φόρμες

Στις ηλεκτρονικές φόρμες του site μας υπάρχουν κουτάκια (check boxes) μόνο για
την αποδοχή των COOKIES από τον χρήστη.

Διαρροή Πληροφοριών
Σε περίπτωση που διαπιστώσουμε παραβίαση των δεδομένων, θα ειδοποιήσουμε
εντός 72 ωρών την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων σύμφωνα με τα
οριζόμενα στον Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Διεθνής δικαιοδοσία και εφαρμοστέο δίκαιο

Για την επίλυση οποιασδήποτε διαφοράς προκύπτει σχετικά με την παρούσα πολιτική
δεδομένων, αρμόδια είναι τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης και εφαρμοστέο δίκαιο
το Ελληνικό.

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή αίτημα σχετικά με την παρούσα πολιτική
προστασίας δεδομένων μπορείτε να απευθύνεστε στην υπεύθυνη προστασίας
προσωπικών δεδομένων της εταιρείας μας κα Κλεοπάτρα Εξαρχοπούλου εγγράφως
στην διεύθυνση Πόντου 56 - 60, στην Μενεμένη Θεσσαλονίκης, ΤΚ: 54628 και στο
e-mail: [email protected] καθώς και στο τηλέφωνο 2310 270305.
Τελευταία αναπροσαρμογή του παρόντος : …./07/2021.
Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!